fbpx

Happy to meet you

Happy to Meet You is een instituut voor bewustwording en systemisch werk. We bieden coaching, workshops, trainingen en opleidingen aan voor particulieren en bedrijven. Systemisch werk is een methode die zich richt op het onbewuste patronen, sociale systemen, zoals relaties, families, organisaties en bedrijven. Door middel van systemisch werk kunnen we inzicht krijgen in trauma en hardnekkige patronen die ons belemmeren in ons leven.

De meest bekende werkvormen binnen het systemisch werk zijn familieopstellingen en organisatieopstellingen. Door middel van een opstelling rondom een thema of probleem, kunnen we belemmerende patronen doorbreken en bewuster en vrijer in het leven staan.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit ervaren coaches, trainers en opleiders die gespecialiseerd zijn in systemisch werk. We zijn gedreven om mensen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat systemisch werk een waardevolle bijdrage kan leveren aan de bewustwording en gezondheid van mens en maatschappij.

Marthijn de Rooij

Marthijn is een ervaren systemisch werker, business consultant en trainer met een passie voor de ontwikkeling van mens en maatschappij. Hij werd geboren in Almelo, maar heeft op verschillende plekken in Nederland gewoond. Na een periode van rondtrekken, woont hij daar nu al weer ruim tien jaar.


In 2005 maakte hij de overstap naar KPN als verander- en programmamanager. Daar was hij verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van meer dan 250 coaches op diverse managementniveaus. Daarnaast was hij persoonlijke coach voor verschillende business line managers en hun managementteams.

Na deze corporate ervaring besloot Marthijn in 2010 volledig zelfstandig te gaan werken, waarbij hij diverse vraag- en aanbodgestuurde projecten tot stand bracht. In 2019 kwam hij in aanraking met systemisch werk en was meteen enthousiast over deze methode, waarmee hij sindsdien veel heeft gewerkt.

In 2022 lanceerde Marthijn Happy to Meet You als een platform voor systemisch werk, met als doel professionals te verbinden en mensen in contact te brengen met systemisch werk zoals ontwikkeld door Bert Hellinger. Hij organiseert maandelijks een intervisiegroep voor familieopstellers en systemisch werkers en neemt regelmatig deel aan intervisiegroepen in het land om zijn systemische kennis aan te scherpen. Marthijn streeft ernaar bij te dragen aan de kwaliteit van systemisch werk dat een bijdrage levert aan de bewustwording en gezondheid van mens en maatschappij.

Jeanne Hennekens

Jeanne heeft jarenlange ervaring met familieopstellingen en systemisch werk in algemene zin, zowel met volwassenen als kinderen. Ze is hier, net als afstammingsrecht en genetica, gepassioneerd over.

Nadat ze is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit afgestudeerd in de richting persoon- en familierecht begon Jeanne met lesgeven aan de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Twente. Hier begeleidde ze studenten individueel en in groepsverband met uiteenlopende uitdagingen.

Sinds 2010 is ze werkzaam met systemisch werk. Ze volgde diverse opleidingen en workshops en in 2016 voltooide ze de opleiding tot systemisch kinder- en jongerencoach. In haar werk helpt Jeanne cliƫnten om patronen te doorbreken en inzichten te krijgen, en gunt eenieder diepe inzichten en vergaande helende veranderingen. Haar missie is om een bijdrage te leveren aan de professionele verspreiding van het systemisch werk.

Kijk hier als je meer van Jeanne wilt weten. www.jeannesystemischwerk.nl

Ons Team

Onze opstellers zijn ervaren en deskundige professionals die workshops, trainingen en opleidingen verzorgen in systemisch werk. Ze zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met diverse behoeften in hun ontwikkel- en opleidingstraject.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons aanbod of hoe we samen werken? Neem dan contact met ons op.