fbpx

Individuele systemische coaching

Ervaar je uitdagingen in je leven waar je maar niet doorheen lijkt te breken?

Heb je het gevoel dat er iets dieper ligt dan wat je oppervlakkig kunt waarnemen? 

 

Als je liever persoonlijk wilt werken dan is systemische coaching een goed alternatief voor een familieopstelling. 

Samen onderzoeken we welke dynamiek er speelt en waar deze vandaan komt, om inzicht te krijgen en een beweging te creëren naar een krachtiger positie voor jou.

 

Door gebruik te maken van verschillende methodes zoals opstellingen in de mind, vloerankers en visualisaties, kunnen we verborgen patronen naar de oppervlakte brengen. Deze kunnen diep geworteld zijn in ons (collectief) onbewuste en kunnen voor allerlei problemen zorgen zoals relatieproblemen, gevoelens van buitengesloten zijn, agressie, angst en schuldgevoelens.

 

Systemisch werk biedt de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken, zodat je vrijer in het leven kunt staan en je eigen keuzes kunt maken.

Voor een systemisch consult wordt anderhalf uur gereserveerd.

 

Tarief 2024

Consult systemische coaching:          € 95,00 exclusief 21% btw

Ontdek de kracht van een systemische coaching traject

Je familie is het eerste systeem waarin je gevormd wordt, maar ook de plek waar je geboren bent heeft een enorme invloed op jouw ontwikkeling als mens en individu. Het land met zijn klimaat, de cultuur met al zijn gebruiken en gewoonten en het allerbelangrijkste: het gezin en de familie waarin je geboren bent. Zij vormen het systeem waaruit je hebt geleerd om te denken, te handelen en emoties te reguleren.

 

Naast alle goede dingen die je hebt meegekregen, kunnen er ook belemmerende patronen aan dit systeem ten grondslag liggen, die je in je huidige relaties, werk en communicatie kunnen belemmeren. Je blijft uitstellen, jezelf saboteren en mogelijk een ongezonde levensstijl hanteren.

Wij onderscheiden ons door jouw achtergrond in kaart te brengen zonder oordeel, omdat dit de enige juiste plek is waar jij geboren kon worden. We onderzoeken waarom je tegen bepaalde patronen aanloopt, bewust en onbewust, met behulp van systemisch werk. We leren je verandering te bewerkstelligen met verschillende technieken, zoals adem-, lichaamswerk, gedrags- en communicatie-oefeningen en NLP. We helpen je een gezond zelfbeeld te creëren en concrete doelstellingen te behalen op basis van je ware identiteit.

 

In een op maat gemaakt systemisch coachingstraject helpen we je om ideeën om te zetten in concrete plannen, of het nu gaat om persoonlijke of professionele doelen. Wat is er mooier dan jezelf te zijn en door het leven te gaan zonder jezelf op te offeren voor anderen, zonder angst voor afwijzing of gevoelens van ontoereikendheid? Een leven waarin je volledig authentiek en puur kunt zijn, stelt je in staat om jezelf te omringen met mensen die oprecht blij worden van wie jij bent, waardoor je een rijke uitwisseling kunt hebben.

Door vanuit jezelf keuzes te maken in plaats vanuit verwachtingen of veronderstellingen, krijg je de vrijheid en de tools om je eigen weg uit te stippelen.

 

Voor een intake wordt een uur gereserveerd.

Tijdens de intake onderzoeken we wat er in de diepte speelt, bespreken we jouw doelen en bepalen we een stappenplan. In iedere stap werken we met wat op dat moment het belangrijkste voor jou is. We vragen jou om volledige toewijding en ter ondersteuning van je proces krijg je opdrachten en oefeningen.

 

Tarief  2024

Intake systemische coaching traject :          € 95,00 exlusief 21% btw

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten en ontwikkelingen en ontvang waardevolle informatie, tips en updates rechtstreeks in je inbox.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Meld je nu aan en blijf verbonden met ons netwerk


We gaan met respect met je gegevens om en geen overbodige e-mails sturen. Jouw gegevens zijn bij ons veilig en vertrouwelijk.