fbpx

Life Integration Process (LIP)

Ontdek de kracht van een systeem opstelling

Wat zijn LIP-opstellingen?

De meest krachtige verbinding die men kan ervaren, is de verbinding met zichzelf. Wanneer deze innerlijke connectie verloren is gegaan, kan het leven soms als zwaar en eenzaam aanvoelen. Mensen die zich op deze manier voelen, kunnen op zoek gaan naar manieren om hun innerlijke wereld te verkennen en te helen.

Wilfried Nelles heeft een ‘nieuwe’ opstellingsmethode ontwikkeld waarmee je jezelf kunt onderzoeken in verschillende levensstadia en waarin je mogelijk nog onverwerkte aspecten kunt integreren. De methode is gebaseerd op zeven levens- en bewustzijnsfasen, die de psychologische ontwikkeling en spirituele groei van individuen belichten.

Hoe werken LIP-opstellingen?

In een LIP-opstelling worden zeven representanten opgesteld, die elk een bepaalde levensfase of aspect van de persoonlijkheid vertegenwoordigen. De cliënt wordt vervolgens uitgenodigd om met de representanten te werken om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen ontwikkeling en om onverwerkte emoties of conflicten te integreren.

Hoe werken LIP-opstellingen?

Door deze fasen te onderzoeken en te begrijpen, kunnen mensen mogelijk nog onverwerkte emoties, trauma’s of conflicten in hun leven identificeren en integreren. Dit kan leiden tot diepgaande persoonlijke groei, heling en meer harmonie in relaties en levenskeuzes.

Details voor de Life Integration Proces workshop

Kosten: Deelname aan het Levens integratie proces bedraagt €150 per persoon. Lunch is hierbij inbegrepen.

Aantal deelnemers: Om de sessie zo effectief mogelijk te maken, is er plaats voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Dit stelt ons in staat om iedereen persoonlijke aandacht te geven.

Datum: De exacte datum wordt bepaald zodra we voldoende aanmeldingen hebben. We zullen in nauw overleg met jou en andere deelnemers een geschikte datum prikken.

Duur: van 9:00-17:00 De LIP- workshop beslaat een volledige dag, waarbij we de tijd nemen voor je levensloop

Hoe je je kunt inschrijven?

 

Vul het bovenstaande  formulier in om je inschrijving voor het levens integratie proces te voltooien.

Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de definitieve datum vast te leggen en verdere details te verstrekken.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan deze bijzondere reis van zelfontdekking  te beginnen. Als je vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank je wel voor je interesse en we kijken uit naar de bijzondere ervaring die voor ons ligt.